Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

Chocolat Massage

 

 

És el "Massatge que et mima". Dolç, golut, deliciós moment hedonístic, i una autèntica inmersió total multisensorial de benestar físic i mental. Una tentació a la que es impossible resistir-se.

Les sensacions i els efectes del Chocolat Massage son especialement gratificants, ademès de donar serenitat, relax,hidrata, nutreix, endolça la pell del cos. Amb acció tonificant, ajude a produïr "endorfines" la hormona de la felicitat i del bon humor.

Plaer Azteca

 

Sofisticada teràpia que embolcalla la pell en un subtil vel daurat, aportant vitalitat i prevenint l'enveliment. Màxim glamour i sofistificació. Per una pell amb una llum maravellosa.

Capricis de la Natura

 

Aconsegueix fer resaltar la bellesa natural de la pell amb aquest luxós ritual amb un agradable massatge facial de luxe  que aconsegueix una relaxació profunda que es reflexa en la pell.

Ritual Day Dream

 

Ritual de bellesa únic i profund, mimant totes les parts del teu cos, amb un resultat final increïble, tan a nivell físic, com emocional, inclou: Aromes de Serenitat (massatge corporal) + Capricis de la Natura+ Mans d'Àngel.