Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

RITUALS DE LUXE

Rituals que et transportaran a través dels seus aromes desde la terra més propera.. la mediterrània fins a la Polynésia passant per la Índia i la Xina.
Uns rituals plens de sensacions inigualables per poder posar fre a la vida desbocada que portem.
Un moment per a tu, on només importes tu.
On et cuidarem, mimarem i relaxarem tan el cos com la ment, fins aconseguir que oblidis el temps, el lloc, la pressa.....
Sentiràs una pau, relax i serenitat que no podràs oblidar mai.

Chocolat Massage

És el "massatge que et mima". Dolç, golut, deliciós moment hedonístic, i una autèntica inmersió total multisensorial de benestar físic i mental. Una tentació a la que es impossible resistir-se.

La sensació i els efectes del Chocolat Massage son especialment gratificants, ademès de donar serenitat, relax, hidrata, nutreix, endolça la pell del cos. Amb acció tonificant, ajude a produïr "endorfines" la hormona de la felicitat i del bon humor.

Plaer Azteca

Sofisticada teràpia que embolcalla la pell en un subtil vel daurat, aportant vitalitat i prevenint l'enveliment. Màxim glamour i sofistificació. Per una pell amb una llum maravellosa.

Everless Ritual

Ritual de bellesa únic i profund, mimant totes les parts del teu cos, amb un resultat final increïble, tan a nivell físic, com emocional. A travès de la força dels quars rosa i el poder de la aromateràpia que produirà un estat de relax i benestar absolut. Antidepressiu, contra la tristesa i melancolia.