Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

Meru Danda

Massatge aroma-terapèutic d'esquena que allibara tensions, millora l'estat d'ànim. Alleugera la rigidesa i el mal d'esquena, la tensió muscular, millora la movilitat i redueix el risc de patir una lesió.

Plàcid Paradis

Deliciós massatge amb pindes d'espècies, Oriental Oil i plomes  que convida a explorar la captivadora Ruta de la Seda. Tot transportan-t'he fins als confins del aromes més increibles i la relaxació més                                                             duradora.

Chakra Stone

Ànima i cos deixen de ser entitats separades, per confluir en instants magnífics en els que nomès existeix el teu relax. Un moment sublim qeu trenque la rutina diaria, un tractament milenari per trobar un oasis de serenitat. El poder de les pedres làviques i el especialisim massatge, basat amb teràpies energètiques, influeixen positivament en les energies físiques per equilibrar-les. Els moviment lents i envolvents relaxen, eliminant les tensions del cos i la ment, amb un extraordinari efecte armonitzador i reequilibrant.

Tresor de la Medina

 Rituals de benestar , exfoliant i purificador, antioxidant i tonificant, apte tan per dona com per home.

Un viatge a Orient per detoxificar el cos, gràcies al Savon Noir, la Verbena exótica i el Te verd. Allisa i nutreix intensament la pell, proporcionant suavitat e hidratació, reafirmant, allisant les arrugues del cos i tonificant els teixits. Actue contra la flaccidesa dels teixits regenerant-los, dinamitzant-los i tornant a despertar la joventud de la pell.