Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

Meru Danda

 

Massatge aroma-terapèutic d'esquena que allibara tensions, millora l'estat d'ànim. Alleugera la rigidesa i el mal d'esquena, la tensió muscular, millora la movilitat i redueix el risc de patir una lesió.

El Món de les Aromes d'Sperience

 

Sent la sensació de caminar per un camp de lavanda, asseure's sota un llimoner al capvespre o parar-se en un portal ple de geranis. Les aromes es converteixen en protagonistes d'excepció quan ens evoquen bellesa, benestar i bons records.

Ara donar-nos un caprici sensorial, escollir i gaudir d'un massatge reconfortant que ens impregni d'il.lusió i sensacions està en les nostres mans.

Plàcid Paradis

 

Deliciós massatge amb pindes d'espècies, Oriental Oil i plomes  que convida a explorar la captivadora Ruta de la Seda. Tot transportan-t'he fins als confins del aromes més increibles i la relaxació més duradora.

Chakra Stone

Ànima i cos deixen de ser entitats separades, per confluir en instants magnífics en els que nomès existeix el teu relax. Un moment sublim qeu trenque la rutina diaria, un tractament milenari per trobar un oasis de serenitat. El poder de les pedres làviques i el especialisim massatge, basat amb teràpies energètiques, influeixen positivament en les energies físiques per equilibrar-les. Els moviment lents i envolvents relaxen, eliminant les tensions del cos i la ment, amb un extraordinari efecte armonitzador i reequilibrant.