Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

BENESTAR PER A DOS

 

 

Un massatge relaxant en parella.

Vols fer un regal especial?.... Doncs es la teva oportunitat de regalar una cosa molt especial.. per als dos. Comparteix un estat de relax i benestar amb la persona que tant estimes.

Amb un massatge multi-sensorial amb olis essencials, espelmes, etc...

T'ho perdràs????Viatge a les mil i una nits

Massatge per compartir uns instants de benestar on viatjareu per un camí ple d'aromes increïbles, suaus i delicats a travès de l'oli Parvati Musk, utilitzat en països aràbics com a oli                                                                        relaxant i armonitzant..

Everless Ritual

Ritual de bellesa únic i profund, mimant totes les parts del teu cos, amb un resultat final increïble, tan a nivell físic, com emocional. A travès de la força dels quars rosa i el poder de la aromateràpia que produirà un estat de relax i benestar absolut. Antidepressiu, contra la tristesa i melancolia.

 

Ritual Candle

 Ritual multi-sensorial i aroma-terapèutic per un massatge envolvent i emocional.Massatge fet amb espelmes que porten Manteca i olis de plantes seleccionades (oli d'ametlles, oli de coco i mantega de Karitè) que hidraten i tonifiquen la pell. Fragàncies exclusives que intensifiquen el plaer i el efecte del massatge, amb variants aromàtiques personalitzades segons la necessitat de cada persona.

 

Aromes de Serenitat

 Deliciós massatge amb Oriental Oil, que uneix en un sol producte la combinació d'óli de cardamom, sèsam, arròs, amb una exótica aroma oriental. Una experiència única per relaxar l'estat físic, mental i emocional fins a transportar el cos a la serenitat més absoluta.

Meru Danda

Massatge aroma-terapèutic d'esquena que allibara tensions, millora l'estat d'ànim. Alleugera la rigidesa i el mal d'esquena, la tensió muscular, millora la movilitat i redueix el risc de patir una lesió.

Qui té una germana o una bona amiga té un tresor..

Tens una amiga, cosina, germana que fa l'aniversari o es casa.

Passeu totes dos uns moment únics i inoblidables!!!

Compartiu una tarda de benestar...relax...complicitat.

Tenim un ampli ventall de teràpies per compartir.

 

Regala-li un dels nostres xecs regal de :

"Benestar per a dos"