Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

 

 

 

Peeling Aromàtic Corporal

El primer ritual de bellesa sempre comença per un bon exfolitant corporal. Que allibera el nostre cos de les cèl.lules mortes o de la pell seca que em anat acumulant. 

 

De la mateixa manera que una joia, la pell no pot ser lluminosa sino es neteja i es puleix.

Aquest peeling no nomès hidrata, augmenta el poder del bronzejat i allarga la durada del to, sinó que amb les seves herbes ayurvèdiques            aporta altres beneficies: relaxa, drena, tonifica, activa la circulació, rejoveneix i al ser una pell lliure de cèl.lules mortes es mès receptiva i els productes o tractaments que li fem son mès efectius.

Polynesian Sens

Vina a provar el nostre còctel d'hidratació corporal. Deixa't transportar fins a la llunyana Polinèsia amb els seus aromes, textures, relax i benestar. Gaudeix d'innumerables sensacions per la teva i la teva ment. Amb gran poder: nutritiu, desintoxicant, drenant, oxigenant, tonificant, circulatori i hidratant.

 

Tresors de la Medina

 

Ritual de benestar, exfoliant i purificador, antioxidant i tonificant, apte tan per dona com per home.

Un Viatge a Orient per detoxificar el cos, gràcies al Savon Noir, la Verbena exótica i el Te Verd. Allisa i nutreix intensament l pell, proporcionant suavitat e hidratació, reafirmant, allisant les arrugues del cos i tonificant els teixits. Actue contra la flaccidesa dels teixits regenerant-los, dinamitzant-los i tornant a despertar la joventud de la pell.

Càlida Mediterrànea

 

Inspirat en la Mediterrànea més exótica, a través del delit de les aromes i textures de la closca d'argà, llavors d'oliva, aigua de taronger. Un moment realment excitant.