Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

Tractaments Corporals

Solucions per les principals causes del malestar del teu cos: contractures, varius, sobrepes, cel.lulítis, flacidesa, estríes, dolors musculars, dolors articulars, etc......

Solucions a nivell intern com extern per que gaudeixis d'una bona imatge en qualsevol moment.

Bronzejat de Canya de Sucre

Bronzejat natural 100%. Aconsegueix el bronzejat de tot l'estiu en només 5 min. a base de Canya de Sucre i Aloe Vera, sense taques, sense tons ataronjats. Moreno a l'instant durant uns 6 dies.

 

- Massatge Limfàtic : Massatge circulatori manual, indicat per cames amb mala circulació, varius, retenció de líquids, etc..

- Tractament de cames amb varius

 

- Tractament reductor d'estríes

- Quiromassatge descontracturant

- Tractaments per combatre el dolor

Tractaments per la  cel.lulítis i la flaccidesa personalitzats

 

Sabem que cada cos és únic per lo tan únic ha de ser el seu tractament. Per aixó tenim un gran ventall de tractaments per la cel.lulítis  i per la flaccidesa per a cada cos i necessitat, direnciant cada cas per tenir un major resultat.

Netegem els  teixits, drenem líquid, activem la circulació. Desintoxicant, antiinflamatòri. Desfá el greix.

 

 

Futura Pro

El.limina el que et sobra i destaca les teves curves. Pren-te 50 min. per cuidar-te i sentir-te bé. Perd pes, combat la cel.lulitis, moldeja la teva figura, guanya fermesa i elasticitat. Tractaments d'aprimament, anticel.lulitis, antiaging facial i corporal, reafirmació, post-part i tonificació de base pèlvica.....

Presoteràpia

És una tècnica de massatge corporal on s'utilitzen unes botes pneumàtiques de doble càmara que consisteixen en aplicar determinades pressions d'aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i una relaxació alternants que actúen de manera eficaç dins del nostre sistema limfàtic.

Descompressiu per la mala circulació, retenció de líquids i reducció de cel.lulítis.