Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

Higiene Facial Personalitzada

          És un bàsic imprescindible per gaudir d'una pell neta i sana. Lliure de porus i punts negres fan que la pell respiri molt més tranquil.la sense necessitat de taponar-se. 

Oxigena les cèl.lules i desapareixen aquells punts blancs que de vegades apareixen per art de màgia.

Higiene facial personalitzada sense vapor per evitar el enrogiment de la pell. Utilitzem el Peeling Ultrasònic per optimitzar el resultats, i evitar que quedin els poros oberts, fen més duradora la higiene.

Els productes que fem servir son Germaine de Capuccini, personalitzats segons el que necessite la pell que en aquell moment estem tractan.

Tractament Hidratant

 

 Per tot tipus de pell deshidratada, seca menys elàstica i  apagada amb els primers signes d’expressió i les primeres arrugues. La Camamilla, el Pal de Rosa,  el Gerani i el Ylang Ylang entre d’altres  proporcionen una hidratació des de l’interior ensenyant a la nostra pell a conservar l’hidratació, reconstitueix la barrera hidrolipìdica i preveu la formació de noves arrugues, suavitza , nutreix i regenere.

 

 

 

Tractament pell sensible, couperosis i reactiva

 

Tractament S.O.S. per pell molt seca, subtil,  irritacions, pells vermelles amb descamacions, reactives, telangetàsies. Proporcionent un efecte immediat calmant, descongestionant, hidratant, torne la sensación de benestar a la pell i aporte lluminositat i iguale el to de la pell. Regenera, mitigue el enrogiment, borra l’aspró de la pell aportant una sensació de comfort i calma. Evite el envelliment dels teixits

Timexpert C+ (A.G.E.)

Primer tractament multi correcció anti edat que aporta fermesa i densitat, hidratació i llisor. Contraresta els efectes negatius de la glicació cutànea, responsable de l'envelliment prematur.

La pell recupera d'inmediat una espectacular joventut, mostrant-se mès lluminosa i densificada.

 

 

Tractament acnè i pell grasa

Purexpert

Per pell greixosa/mixta, amb acne (irritada i /o amb pústules inflamades).

Original i sofisticat tractamet formulat amb ingredients naturals que aconsegueixen revelar una pell pura ,uniforme, reduir porus e irregularitats de la pell,amb acció reguladora de la producció de greix, purificant, descongestionant,cicatritzant,anti inflamatori, anti bacterià, antisèptic. Desintoxicant. Redueïx les pústules, el enrogiment de la pell i aporta suavitat acabant amb la sensació de pell acartronada, protectora. El.limina també els brillos.