Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

Especial  Núvia

Ha arribat el moment!!!

El dia que tant has esperat!!!

El dia de la teva boda és una ocasió màgica.

Una jornada irrepetible en la que et convertiràs en el centre de totes les mirades.

Ja ho tens to apunt????

Nosaltres t'ajudarem amb els nostres Packs de bellesa integral per Núvia per que no passem per alt cap detall.

 

3 Mesos abans : Planificar agenda.

És el temps necessari per confeccionar i programar el Pack de Núvia més adient valorant les necessitats de cada persona. En cas de ser necessaris tractaments facials que aportin llum i joventut a la pell o tractaments per modelat la figura.

3 Setmanes abans: Prova de Núvia

Escollir el maquillatge ideal per la teva boda és una de les coses més importants, ja que s'ha aconseguir una harmonia entre el vestit, el pentinat i tu.

2 Setmanes abans: Higiene Facial Personalitzada

Per aconseguir una pell lliure de cèl.lules mortes i imperfeccions, deixant una pell hidratada i preparada per un dels dies més importants de la teva vida

2 Dies abans : Peeling Aromàtic Corporal + Hidratació

És hora d'alliberà el cos de les cèl.lules mortes per hidratar profundament la pell per aconseguir un to més uniforme, suau i lluminosa.

l Dia abans: Recta Final!!!!

 

- Depilació: Depilació corporal sense oblidar el disseny de les celles.

- Tractament Iluminador: Tractament VIT C+ (A.C.E) tractament  multicorrecció on la pell recupera d'immediat un espectacular joventut, mostrant-se més lluminosa i densificada, prolongant els resultats durant dies . Amb un protocol de relaxació que aportarà benestar i relax a tot el cos i ment per calmar els nervis del gran dia.

- Manicura: Manicura complerta amb hidratació i esmaltat Shellac de llarga durada per que t'oblidis de les ungles durant tota la lluna de mel.

- Pedicura: No et descuidis de la part més soferta del nostre cos i de la part que pateix més aquell dia. Una pedicura perfecta farà que tinguis uns peus relaxats i cuidats per lluir les sabates de la boda.

El Gran dia!!!!. Ja ha arribat!!!!

 

Només ens queda el Maquillatge amb el que brillaràs amb llum pròpia i estaràs més guapa que mai per gaudir del teu comte de fades.

T'agradaria gaudir d'una consulta personalitzada?

Visita'ns