Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

Namaste Ritual (Vata)

Ritual que calma la ment, dona calor a l'organisme i nodreix la pell.  Ideal per combatre el nerviosisme, la por, l'angoixa i l'insomni. Relaxa el cos per obrir la ment.

 

Shanti Ritual (Pitta)

Ritual que dona pau, mantenint fresc l'organisme. És un ritual ideal per combatre l'estrés, les picors, els empipaments i la ira. Té un efecte drenant, la qual cosa ajuda a combatre els problemes de circulació i a sobreportar el període de la menopausa o pubertat.

Prinana Ritual (Kapha)

Ritual que dona energia, estimula el cos, la ment i els sentits, donant calor. Ideal per combatre la retenció de líquids, l'apatia i l'ensopiment, ja que estimula l'organisme.

Aire de Jaipur

Massatge facial i de peus , on aconseguirem alliberar tensions, reduir l'insomni i el nerviosisme.

En el tractament facial, descontracturarem tota la musculatura, que ens provoca la rigidesa a la mandíbula, que ens pot arribar a provocar els mals de cap. En el tractament de peus reactivarem la circulació i augmentaren la mobilitat.(Padda Abhyanga + Abhyanga facial)

Essència de Shiva 

Amb aquesta teràpia aconseguirem obtenir la sensació de calma i pau tan desitjada, ja que provocarem una desintoxicació facial i corporal, reduint l'estrès i el cansament.(Nadi abhyanga corporal + facial)

Passatge a l' Índia

Estem parlant del massatge corporal Nadi Abhyanga però fet a 4 mans, creant una sinergia màgica, al treballar els dos costats a la mateixa vegada, amb moviment totalment sincronitzats per a oferir una relaxació total i  única. Ajuda al sistema limfàtic i estimula la circulació.