Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

Marma Abhyanga Prànic

 

 Poten massatge equilibrat del Sistema Nerviòs que ajuda a superar moments de cansament, estrés o depressió. Tonifica l'energia vital i els teixits nerviosos i musculars emergent en un estat de felicitat i vitalitat natural.Kati Abhyanga

Per transtorns nerviosos, alleugera la rigidessa, el mal de cap, la tensió emocional i millora el funcionament del sistema neviós. Ideal per Combatre l'ansietat i l'angoixa, la indigestió emocional, la por i el cansament, millorant l'estat d'ànim, l'agarrotament i el mal d'esquena.

Padda Abhyanga

El massatge amb oli als peus rep una especial atenció en l'Ayurveda. Abans d'anar-se'n al llit és molt útil rebre un massatge a les plantes dels peus. El massatge podal diari protegeix contra les malalties dels
ulls i dels altres òrgans i dóna pau, prosperitat i bona sort. Segons les antigues escriptures ayurvèdiques, les malalties no s'acosten a qui rep un massatge en els peus abans d'anar a dormir, de la mateixa manera que les serps no s'acosten a les àguiles.
El massatge en els peus redueix la fatiga, la sequedat, la rigidesa, l'aspro i la insensibilitat al tacte. Combat l'imsomni, calma la ment, redueig l'ansietat, la depressió. Relaxa i revitalitza el Sistema nerviós central. Millora la vista. 

També és beneficiós per al tractament d'esquerdes a les plantes dels peus i de les venes varicoses

Paddani  Abhyanga

Massatge a les cames que afavoreix i estimula la circulació sanguínea. Alleugera la sensació de dolor i cames pesades. Lubrique les articulacions i disminueix el dolor articular. Artritis. Retenció de líquids. Cel.lulítis inflamada o enquistada.