Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

Marma-Abhyanga Corporal


 Poten massatge equilibrat, que nodreix el cos, beneficiós per els ulls, augmenta la longevitat, millore el son, dòna fermesa a la pell, augmente la inmunitat, elimina la fatiga i frene el deteriorament del còs, l'artrosi, etc.

-Molt detoxicant (el cos més net)
-Millorar la vista,
-Millora del son,
-Alleuja els mals de cap,
-Dóna vitalitat al cos

     Aquesta teràpia es pot fer a una o dos terapeutes a la vegada (2 o 4 mans)Kati Abhyanga

Per transtorns nerviosos, alleugera la rigidessa, el mal de cap, la tensió emocional i millora el funcionament del sistema neviós. Ideal per Combatre l'ansietat i l'angoixa, la indigestió emocional, la por i el cansament, millorant l'estat d'ànim, l'agarrotament i el mal d'esquena.

Padda Abhyanga

El massatge amb oli als peus rep una especial atenció en l'Ayurveda. Abans d'anar-se'n al llit és molt útil rebre un massatge a les plantes dels peus. El massatge podal diari protegeix contra les malalties dels
ulls i dels altres òrgans i dóna pau, prosperitat i bona sort. Segons les antigues escriptures ayurvèdiques, les malalties no s'acosten a qui rep un massatge en els peus abans d'anar a dormir, de la mateixa manera que les serps no s'acosten a les àguiles.
El massatge en els peus redueix la fatiga, la sequedat, la rigidesa, l'aspro i la insensibilitat al tacte. Combat l'imsomni, calma la ment, redueig l'ansietat, la depressió. Relaxa i revitalitza el Sistema nerviós central. Millora la vista. 

També és beneficiós per al tractament d'esquerdes a les plantes dels peus i de les venes varicoses

Paddani  Abhyanga

Massatge a les cames que afavoreix i estimula la circulació sanguínea. Alleugera la sensació de dolor i cames pesades. Lubrique les articulacions i disminueix el dolor articular. Artritis. Retenció de líquids. Cel.lulítis inflamada o enquistada.