Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

               Grahabhyanga

Per procesos dolorosos per desequilibris emocionals (depència emocional, ira, culpa, vergonya, etc) que poden haber estat implantats desde la infantesa i amb el pas del temps ens poden afectar de manera física (alèrgies, diarrea, mal estomac, mala digestió, mal cervicals, etc.) sense que trovem una causa física al nostre problema.

Fins i tot pot arribar a canviar el nostre comportament encara que no siguem conscients de que tingem cap trauma ni desequilibri emocional ja que el problema pot estar en el nostre subconscient des de fa molt temps.

                   Turiyabhyanga

                                         El Massatge per la dona.

 

Maravellosa teràpia  indicada per totes les etapes vitals de la dona, sent la menopausa el millor moment per rebre aquest massatge.

Treballarem els canvis hormonals, emocionals i nerviosos de les diferents fases que van desde la menarquia, el climateri i acabant en la menopausa, fent que aquest viatge cap a una nova vida sigui mès tranquil i amb menys efectes secundaris, amb una major aceptació del que ens esta passant.... dels canvis als que estem sotmesos tant a nivell físic com emocional i mental.

   Actuarem a nivell emocional per l'autoestima baixa, depressions, estres, traumes...etc. 

   A nivell hormonal (pubertat, climateri, menopausa), millorarem l'aceptació dels cicles de la vida de la dona.

    Complementarem la teràpia amb consells sobre alimentació i productes naturals que ens podran ajudar a afrontar la vida d'una manera mès concient .