Bellesa i Ayurveda
Bellesa i Ayurveda

AYURVEDA

     Es un sistema holístic de medicina que es practica a la India desde fa més de 5000 anys. La paraula Ayurveda significa "ciència de la vida" en sànscrit.

 

     La tècnica més important de l'Ayurveda es el massatge. Son massatges especialment dissenyats, seguint una combinació de moviments i la unió d'olis essencials, herbes i olis base, que dona una provada efectivitat. 

 

     La principal funció que compleixen aquests massatges, és aconseguir un equilibri entre els tres biotips o doshas: Vata, Pitta, Kapha.

 

     El massatge augmenta la circulació al remoure les toxines dels teixits, al temps que millora la nutrició d'aquests, mantenint lliure la mobilitat i la puresa de la limfa. Alleugera l'envelliment, el cansament, millora la visió i el son, i reforça la resistència a l'estrès i a les lessions.

 

     El massatge ayurveda constitueix un dels importants components per aconseguir un equilibri entre cos i ment. 

     El cos ens envia constantment senyals que nosaltres per la vida estressant que portem no li fem cas. I així es van acumulant i augmentant els nivells de tensió i el sistema inmune es debilita cada cop més. Comença amb un símptoma i continúa amb algo més intern i profund que pot arribar a convertir-se en una sèria malaltía.